Cuvinte simple despre mine

"Indiferent ce faci, fă-o cu pasiune și vei fi remarcat!"

Zeci de rase de câini, 18 ani de pasiune și dedicare zi de zi

Ce se întâmplă atunci când combini o pasiune imensă pentru câini și un vis urias ?...
Ei bine, rezultatul este www.DresajBucuresti.ro!

Primul lucru despre mine este că m-am născut și voi rămâne un iubitor al animalelor, cu o puternică pasiune pentru câini. Din copilarie am fost atras inexplicabil de aceste ființe minunate și mi-am dorit să le am mereu în preajmă. Fiind înconjurat mereu de câini, am simțit nevoia să-i înțeleg, să-i ajut, și totul pentru ca eu să le fiu un prieten mai bun.

Până la a încerca să comunic eficient cu ei nu a durat mult, și acum 18 ani am făcut primii pași în arta dresajului. Am început să-mi dresez proprii câini, citind toate revistele de specialitate ale vremii, cărti, urmărind și întrebând alți dresori la lucru.

Rezultatele bune obținute cu proprii câini mi-au adus și primele recomandări. De la vecini la prieteni, de la cunoștințe până la oameni din alte orașe, toți au vrut să-i ajut să aibă un câine educat. Zâmbetul de pe chipul stăpânilor și aprecierile lor, atunci când vedeau progresul patrupezilor, mi-au rămas întipărite în minte.

Astăzi, la fel ca atunci, pentru mine nu există o satisfacție mai mare ca dresor, decât să văd cum un câine face o echipă reală cu stăpânul său. Zecile, (sau poate chiar mai bine de o sută) de rase cu care am lucrat, m-a ajutat să învăț de la fiecare în parte ceva nou, să evoluez, să pot oferi un dresaj din ce în ce mai bun.

Primul meu angajator, după terminarea studiilor, a fost o firmă cu renume din Bucuresti, pe o poziție de director de vânzări.

A fost o experiență de neuitat cu multe satisfacții și reușite, unde mi-am clădit și consolitdat răbdarea, am învățat să relaționez cu diferite tipuri de oameni, clădindu-mi încrederea în propriile forțe.

Deși aveam o carieră frumoasă, cel mai fericit eram în preajma câinilor; mă simțeam neîmplinit fără ei, așadar am ales să-mi urmez visul și anume să-mi fac din pasiune, o meserie cu normă întreagă.

Astfel am decis să urmez stagiul de formare și specializare în dresaj. Am studiat, am făcut practică și am învățat metode moderne de predresaj și dresaj, avansând la probleme de comportament și psihologie canină sau tehnici de formare a mușcăturii.

Prin muncă, perseverență și entuziasm, am reușit să mă formez ca dresor și în acelasi timp să fac încă un pas imens, în descifrarea tainelor din dresajul canin.

Acum ajut stăpânii de câini să obțină tot ce este mai bun de la prietenul lor patruped, să relaționeze mai bine, să rezolve provocările cu care se confruntă, pentru a avea o viață mai frumoasă alături de aceștia, fiind mai fericiți și mai împliniți.
Doar împreună, în echipă, se pot realiza rezultate extraordinare!

Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați făcut timp să-mi citiți scurta poveste și mi-ar plăcea să vedem împreună cum puteți avea cea mai bună comunicare și înțelegere cu propriul patruped!
Sunt aici pentru dumneavoastră și îmi face plăcere să vă pot oferi un sfat, o părere, un gând bun!

SUS